Add Adobe repository

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Add Adobe repository

Lucio
I tried to add the Adobe repo as a remoteRepository but couldn't make it work.  
Has anybody successfully tried this?  
The url used is http://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public/

Note I'm using Artifactory free.

Thanks
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

jbaruch
Administrator
What's the problem that you see? What's the message after pressing the Test button?

Baruch.

--
JFrog Developer Advocate 
www.jfrog.com
+972544954353
@jbaruch
http://linkd.in/jbaruch

On Wed, Feb 25, 2015 at 12:05 PM, Lucio [via Artifactory] <[hidden email]> wrote:
I tried to add the Adobe repo as a remoteRepository but couldn't make it work.  
Has anybody successfully tried this?  
The url used is http://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public/

Note I'm using Artifactory free.

Thanks


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forums.jfrog.org/Add-Adobe-repository-tp7580212.html
To start a new topic under Artifactory - Users, email [hidden email]
To unsubscribe from Artifactory - Users, click here.
NAML

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

Lucio
During the build with maven I get the error:

Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository Artifactory local-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository Artifactory remote-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository Artifactory local-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository Artifactory remote-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Failed to resolve artifact.

Missing:
----------
1) com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0

  Try downloading the file manually from the project website.

Notes I added Adobe repo in a virtual repository with 16 total remote repository
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

jbaruch
Administrator
What happens when you click the Test button in repository configuration?
(Also, why do you have so many repositories in Maven? just use virtual repositories. Also, going directly to Maven Central from Maven defeats all the purpose of Artifactory).

Baruch.

--
JFrog Developer Advocate 
www.jfrog.com
+972544954353
@jbaruch
http://linkd.in/jbaruch

On Wed, Feb 25, 2015 at 12:21 PM, Lucio [via Artifactory] <[hidden email]> wrote:
During the build with maven I get the error:

Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository Artifactory local-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository Artifactory remote-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:pom:6.0.0' in repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository Artifactory local-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository Artifactory remote-repos (http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos)
Downloading: http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos/com/adobe/aem/aem-api/6.0.0/aem-api-6.0.0.jar
[INFO] Unable to find resource 'com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0' in repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Failed to resolve artifact.

Missing:
----------
1) com.adobe.aem:aem-api:jar:6.0.0

  Try downloading the file manually from the project website.

Notes I added Adobe repo in a virtual repository with 16 total remote repository



If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forums.jfrog.org/Add-Adobe-repository-tp7580212p7580214.html
To start a new topic under Artifactory - Users, email [hidden email]
To unsubscribe from Artifactory - Users, click here.
NAML

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

Lucio
I dont see Test button, is possible I'm using a old version (2.2.4)
In Maven setting I only use virtual repo, one for the local repo and one for remote repositories:

   <profiles>
        <profile>
            <id>defaultId</id>
            <activation>
                <activeByDefault>true</activeByDefault>
            </activation>

            <repositories>
                <repository>
                    <id>Artifactory local-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos </url>
                </repository>
                <repository>
                    <id>Artifactory remote-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos </url>
                </repository>
            </repositories>

            <pluginRepositories>
                <pluginRepository>
                    <id>Artifactory local-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos </url>
                </pluginRepository>
                <pluginRepository>
                    <id>Artifactory remote-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos </url>
                </pluginRepository>
            </pluginRepositories>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

jbaruch
Administrator
The  test button is on the repository create/edit screen.
According to your log Maven still goes to Maven Central for some reason. mvn help:effective-settings might give you a clue.

Baruch.

--
JFrog Developer Advocate 
www.jfrog.com
+972544954353
@jbaruch
http://linkd.in/jbaruch

On Wed, Feb 25, 2015 at 12:42 PM, Lucio [via Artifactory] <[hidden email]> wrote:
I dont see Test button, is possible I'm using a old version (2.2.4)
In Maven setting I only use virtual repo, one for the local repo and one for remote repositories:

   <profiles>
        <profile>
            <id>defaultId</id>
            <activation>
                <activeByDefault>true</activeByDefault>
            </activation>

            <repositories>
                <repository>
                    <id>Artifactory local-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos </url>
                </repository>
                <repository>
                    <id>Artifactory remote-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos </url>
                </repository>
            </repositories>

            <pluginRepositories>
                <pluginRepository>
                    <id>Artifactory local-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos </url>
                </pluginRepository>
                <pluginRepository>
                    <id>Artifactory remote-repos</id>
                    <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos </url>
                </pluginRepository>
            </pluginRepositories>



If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forums.jfrog.org/Add-Adobe-repository-tp7580212p7580216.html
To start a new topic under Artifactory - Users, email [hidden email]
To unsubscribe from Artifactory - Users, click here.
NAML

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Add Adobe repository

Lucio
This is the configuration:

<settings xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0 http://maven.apache.org/xsd/settings-1.0.0.xsd">
  <localRepository xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0">/change_manag/compila/maven/.m2/repository</localRepository>
  <servers xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0">
    <server>
      <username>arch</username>
      <password>***</password>
      <id>Artifactory remote-repos</id>
    </server>
    <server>
      <username>arch</username>
      <password>***</password>
      <id>Artifactory local-repos</id>
    </server>
    <server>
      <username>arch</username>
      <password>***</password>
      <id>artifactory-releases</id>
    </server>
    <server>
      <username>arch</username>
      <password>***</password>
      <id>ArtifactoryCentral</id>
    </server>
  </servers>
  <mirrors xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0">
    <mirror>
      <mirrorOf>central</mirrorOf>
      <name>Artifactory di Produzione</name>
      <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos</url>
      <id>ArtifactoryCentral</id>
    </mirror>
  </mirrors>

      <repositories>
        <repository>
          <id>Artifactory local-repos</id>
          <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos</url>
        </repository>
        <repository>
          <id>Artifactory remote-repos</id>
          <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos</url>
        </repository>
      </repositories>
      <pluginRepositories>
        <pluginRepository>
          <id>Artifactory local-repos</id>
          <url>http://sgestp01:8081/artifactory/local-repos</url>
        </pluginRepository>
        <pluginRepository>
          <id>Artifactory remote-repos</id>
          <url>http://sgestp01:8081/artifactory/remote-repos</url>
        </pluginRepository>
      </pluginRepositories>
      <id>defaultId</id>
    </profile>
  </profiles>
  <activeProfiles xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0">
    <activeProfile>defaultId</activeProfile>
  </activeProfiles>
  <pluginGroups xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0">
    <pluginGroup>com.intesasanpaolo.maven.plugins</pluginGroup>
  </pluginGroups>
</settings>