Artifacts resolving failed

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Artifacts resolving failed

minos83
Hi,
I have configured remote repositroy (http://repository.primefaces.org) in artifactory and I removed  repository configuration in pom.xml project .

 <repositories>
        <repository>
            <url>http://repository.primefaces.org/</url>
            <id>PrimeFaces-maven-lib</id>
            <layout>default</layout>
            <name>Repository for library PrimeFaces-maven-lib</name>
        </repository>
 </repositories>

I get this error in buildtime:

Failure to find org.primefaces.themes:all-themes:jar:1.0.10 in http://10.234.34.147:8081/artifactory/libs-release was cached in the local repository, resolution will not be reattempted until the update interval of central has elapsed or updates are forced.

Any idea ?

Thanks
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Artifacts resolving failed

omar

Hello,


There are two cases about this on stackoverflow which can be found here and here that have a similar issue to yours. Your issue can be fixed with the “mvn clean install -U” command. This command will force updates on maven and fix the issue.


Regards,

Omar


On Thu, Jul 23, 2015 at 4:52 AM, 'minos83' via JFrog Support <[hidden email]> wrote:
Hi,
I have configured remote repositroy (http://repository.primefaces.org) in
artifactory and I removed  repository configuration in pom.xml project .

 <repositories>
        <repository>
            <url>http://repository.primefaces.org/</url>
            <id>PrimeFaces-maven-lib</id>
            <layout>default</layout>
            <name>Repository for library PrimeFaces-maven-lib</name>
        </repository>
 </repositories>

I get this error in buildtime:

Failure to find org.primefaces.themes:all-themes:jar:1.0.10 in
http://10.234.34.147:8081/artifactory/libs-release was cached in the local
repository, resolution will not be reattempted until the update interval of
central has elapsed or updates are forced.

Any idea ?

Thanks



--
View this message in context: http://forums.jfrog.org/Artifacts-resolving-failed-tp7580389.html
Sent from the Artifactory - Users mailing list archive at Nabble.com.

------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Artifactory-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/artifactory-users


------------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Artifactory-users mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/artifactory-users