Can't save my branding image at Artifactory Online

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Can't save my branding image at Artifactory Online

Scarbelly
In the "Look & Feel Settings" section of my Artifactory Online instance (Admin > Configuration > General), I can select my company logo image and it will display in the preview pane; but clicking the "Save" button does nothing. I get no success or fail message, and the image is not used as the logo on-screen. If I change other options on the same page and click the "Save" button, the changes are saved and I get a success message. It is only changing the branding image that yields no change.

What is wrong with my image that it can't be saved? There are no specs to follow in the Artifactory documentation that I could find: https://www.jfrog.com/confluence/display/RTF/Configuring+Artifactory

I have tried three different images, 1 JPG and 2 PNG files. The largest one is 510x193.

Thanks for any assistance.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Can't save my branding image at Artifactory Online

omar
Hello Joseph,

Thank you for contacting us. After checking your request.log, it shows a 400 Error code:
20151117152814|30|REQUEST|XXX.XXX.XXX.XX|jhorr|POST|/ui/generalConfig/logo|HTTP/1.1|400|17875

You seem to be experiencing a known bug. There’s a work-around involving getting the General Configuration through the REST API:
curl -L -X GET -uadmin:password aolname.artifactoryonline.com/aolname/api/system/configuration > artifactory.config.xml

Then adding a remote URL(you cannot upload the file) of a logo image to the configuration,and finally using the Saving General Configuration Command. For example:
curl -X POST -uadmin:password -H "Content-Type:application/xml" -d@config.xml "https://aolname.artifactoryonline.com/aolname/api/system/configuration"

Please let us know if you have any other questions.

Best Regards,
Omar