backup errors

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

backup errors

dan.j.marques@gmail.com
My backup process sends an email with many errors (~600).

Failed to export /repositories/libs-releases-local/com/XXXX/DataRecorder/dr-1.0.0/DataRecorder-dr-1.0.0.pom since it is non-accessible.: Data stream for /repositories/libs-releases-local/com/XXXX/DataRecorder/dr-1.0.0/DataRecorder-dr-1.0.0.pom not found! Due to Failed to retrieve file node's /repositories/libs-releases-local/com/XXXX/DataRecorder/dr-1.0.0/DataRecorder-dr-1.0.0.pom data stream.

These appear to be files that artifactory has an index for, but that don't exist on the file system.
E.g. if I navigate to http://MYHOST/artifactory/libs-releases-local/com/XXX/DataRecorder/dr-1.0.0/, I see a listing for DataRecorder-dr-1.0.0.pom, but if I click on that link (http://MYHOST/artifactory/libs-releases-local/com/XXX/DataRecorder/dr-1.0.0/DataRecorder-dr-1.0.0.pom), I get an HTTP status 500 error.

What is the cause of this, and what is the best way to proceed?

Should I delete all the broken files (using the REST api)? Will that even work?  Or is there some way to get the index to be rebuilt.

Thanks.

Dan
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: backup errors

dan.j.marques@gmail.com
This situation was resolved by restarting Artifactory with consistency fix checks turned on, as per the instructions here : https://www.jfrog.com/confluence/display/RTF2X/Dealing+with+Broken+Index